Useita opinnäytetyöaiheita ja harjoittelu-mahdollisuuksia markkinoinnin opiskelijoille

Smart Village Builders etsii opinnäytetyöntekijöitä suunnittelemaan ja toteuttamaan hiilineutraalin ja holistisesti kestävän asuinalueen, Mynämäelle rakentuvan Gadolin Älykylän markkinointia. Opinnäytetyö voidaan yhdistää työharjoitteluun. Tarjolla on useita erilaisia toteutusvaihtoja. Vaihtoehtoisena mahdollisuutena on myös suorittaa tämä jonkinlaisena oppilastyönä, mikäli opinnäytetyö tai työharjoittelu ei ole ajankohtainen. Lue lisää ja tule levittämään tätä ilosanomaa.

Missionamme on kehittää kestävää asumista mahdollisimman monella osa-alueella
Smart Village Builders on 11:sta suomalaisen yrityksen yhteisyritys, joka kehittää hiilineutraalia ja holistisesti kestävää asumista ja asuinalueita. Holistisesti kestävillä asuinalueilla, eli Älykylillä ja Älykortteleilla tarkoitetaan alueita, joissa kestävyys on otettu huomioon mahdollisimman monella eri osa-alueella. Näistä esimerkkinä ympäristöllinen-, taloudellinen-, terveydellinen- ja sosiaalinen kestävyys, rakenteiden kiertotalous, uudenlaiset hiiltä sitovat passiivitalojen rakennusmateriaalit, rakenteisiin integroidut energian tuotantoratkaisut, energian kausivarastointi, rakennusten modulaarinen suunnittelu, rakenneratkaisujen optimoiminen tekoälyn avulla mahdollisimman vähän energiaa kuluttaviksi yhteiskäyttöratkaisut, älyteknologian hyödyntäminen elinolosuhteiden optimoimiseen ja turvallisuutta edistävien palveluiden rakentamiseen sekä moneen muuhun. Lopputuloksena on maailman kestävimpiä asuinalueita.

Gadolin Älykylä - jopa hiilinegatiivinen alue?
Ensimmäinen alueemme, Gadolin Älykylä rakennetaan Mynämäelle. Hanke on tällä hetkellä vaiheessa, jossa viimeistelemme omaa talomallistoamme ja alamme tekemään alueelle laskelmia, kuten energialaskelmia, hiilijalanjälkilaskelmia sekä elämisen kustannuslaskelmia. Samaan aikaan on tärkeä lähetä suunnittelemaan alueen markkinointia. Näemme, että monella tapaa nämä laskelmat ja markkinoinnin suunnittelu kulkevat erinomaisesti käsi kädessä, sillä aikaisemmin tehtyjen koelaskelmien mukaan, pelkästään energiaratkaisumme tuottavat noin 90% pienemmän hiilijalanjäljen jopa lämpöpumppuihin verrattuna. Tähän kun otetaan mukaan esimerkiksi hiiltä sitovat rakennusmateriaalit ja tekoälyoptimointi, niin voi hyvin olla, että rakennuksemme sitovat hiiltä enemmän kuin vapauttavat. Sillä luulisi olevan arvoa markkinoinnin kannalta.

Tarjolla useita erilaisia mahdollisuuksia
Tarjolla on siis useita erilaisia mahdollisuuksia päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan tämän uniikin kokonaisuuden markkinointia, asukashankintaa tai opinnäytetyön ja tai työharjoittelun parissa. Alla on listattuna joitakin ehdotuksia ja ideoita siitä, mitä tämä voisi olla.

1. Gadolin Älykylän markkinoinnin ja asukashankinnan suunnittelu
2. Gadolin Älykylän markkinoinnin ja asukashankinnan toteutus
3. Gadolin Älykylän markkinoinnin ja asukashankinnan projektin johtaminen ja organisointi
4. Gadolin Älykylän markkinointi some-alustoilla
5. Gadolin Älykylän markkinointi somen ulkopuolella
6. Smart Village Buildersin markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
7. Smart Village Buildersin viestinnän suunnittelu ja toteutus

Toisin sanoen tässä olisi mahdollisuudet opiskelijalle, opiskelijatiimille tai vaikka useammille opiskelijatiimeille tarjota osaamistaan kokonaisvaltaisesti kestävän asumisen edistämiseen.

Lisäksi olemme avoin erilaisille opinnäytetöille, joiden ei välttämättä tarvitse liittyä markkinointiin, joten ehdota meille omaasi.

Yhteydenotot

vesa.robertsson@holda.fi

Edellinen
Edellinen

Nollahiili -rakentaminen tulee markkinoille

Seuraava
Seuraava

Mynämäen Gadolin Älykylä® - avoin tilaisuus Lounais-Suomen Konepäivillä