1.000 euron vinkkipalkkio

Vinkkaa meille tuleva asukas ja lunasta itsellesi 1000 euron vinkkipalkkio

Suomen ensimmäinen hiilineutraali asuinalue, Gadolin Älykylä®, on rakentumassa Mynämäelle 33 km Turusta.

Gadolinissa panostetaan moderniin asumismukavuuteen ja asumisen laatuun, turvallisuuteen, energiatehokkuuteen, ekologisuuteen ja kustannustehokkuuteen.

Alue rakennetaan ryhmärakennuttamiskonsultin vetämänä ryhmärakennuttamisprojektina, jossa ryhmärakennuttajakonsultti ohjaa projetia, asiantuntijat hoitavat suunnittelun ja ammattilaiset hoitavat rakennustyöt. Asukkaiden muodostama rakennuttajaryhmä (osuuskunta) voi luottaa ammattilaisiin kaikissa projektin vaiheissa. 

Ryhmärakennuttamalla voidaan saada huomattavia taloudellistia hyötyjä, kun grynderin kate jää kustannuksista pois ja työvaiheita voidaan monistaa. Ryhmärakennuttaminen mahdollistaa myös niin haluttaessa asukkaiden aktiivisen, vaikuttavan ja osallistuvan mukanaolon projekstissa.


Nyt Gadolin Älykylään haetaan hankkeeseen sitoutuvia asukkaita.

Tunnetko sinä ihmisiä, jotka arvostavat asumisen ja elämisen mukavuutta, moderniutta, ja turvallisuutta, ekologisuutta, energiatehokkuutta ja -omavaraisuutta – sekä maaseudun rauhaa.

Vinkkaa meille mahdollisia kiinnostuneita asukkaita Gadolin Älykylään, niin otamme heihin yhteyttä ja kerromme, mitä Gadolin voi heille tarjota. Mikäli saamamme vinkki johtaa todelliseen mukaantuloon hankkeeseen (varausmaksun ja osuuspääoman maksamiseen), maksamme vinkkaajalle 1000,00 € palkkion.

Uuteen kotiin muuttamiseksi tarvittavat maksut (varausmaksu, osuuskunnan osuusmaksu sekä osuuskunnalle maksettava monia elämisen peruskuluja kattava vuokra+) löydät talomallikohtaisesti taulukoituina sivuiltamme: https://www.smartvillagebuilders.com/mynmki

Laita vinkki meille sähköpostilla: info@arctic2020.fi.

Palaamme asiaan kahden viikon sisällä vinkistä.

Edellinen
Edellinen

Mynämäen kunnanhallitus päätti estää hiilineutraalin asuinalueen rakentamisen

Seuraava
Seuraava

Kaupunkien ja rakennuttajien yhteistyöllä hiilineutraaleja asuinalueita